top of page
  • Yazarın fotoÄŸrafıİstanbul Tabelacısı

FENER TABELA

Güncelleme tarihi: 27 Ağu 2023

Fener tabela, en çok işyerleri ve AVM gibi mekanlarda kullanılır. Firmanın tanımını, reklam ve bilinirliğini en iyi şekilde gösterir. Tam anlamı ile firma sahibine görsel bütünlüğü sunar. Dikey şekilde montajı yapılan bir tabela türüdür ve firmamız tarafından en iyi şekilde hazırlanır. Farklı renk ve seçeneklerde, firmanızın kimliğini yansıtan fener tabela seçeneklerini firmamızda bulabilirsiniz.

Fener Tabela Avantajları

Fener tabela seçenekleri dikey bir şekilde montaj edildiğinden ötürü firmanızın görünürlüğünü arttıracaktır. Bu sebepten dolayı reklamlarınız hedef kitlenin daha da gözü önünde olacak, hedef kitlenizi arttırmanız çok daha kolay olacaktır. Dikey montaj yapılması firmanızın daha akılda kalıcı olmasını da sağlar. Çünkü dikey tabela her firmanın kullandığı modeller arasında değildir. Dikkatleri üzerinize çekmek istiyorsanız firmamızdan fener tabela temininde bulunabilirsiniz.

Fener Tabela Özellikleri

Fener tabela özelliklerini şu şekilde sıralayabiliriz; • Ön yüzey çift yönlü kabartma, beyaz dökme akrilik boya ve pleksi kapaklardan oluşmaktadır. • Yan duvar metal siyah fırınlanmış boyadan oluşur. • 1.derece led aydınlatma ışık sistemine sahiptir. • Dış mekan güç kaynağına bağlı çalışır.

Fener Tabela Modelleri

Fener tabela modelleri oldukça geniştir. Daire düz ayak, daire dönen fener, kare tek yönlü, kare çift yönlü, kare askı aparatlı, elips tek yönlü, elips çift yönlü, dikdörtgen plus, dikdörtgen ayaklı gibi farklı çeşitlerden fener tabela modelini görmeniz mümkündür. Firmanızın konumuna ve dikkat çekici tasarımları firmamızdan temin edebilirsiniz.

14 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page