top of page
  • Yazarın fotoÄŸrafıİstanbul Tabelacısı

IÅžIKSIZ TABELA

Güncelleme tarihi: 27 Ağu 2023

Tabela günümüzde en çok ihtiyaç duyulan ürünler arasındadır. Genel olarak tanıtım ve reklam amaçlı kullanılır. Pazarlama konusunda da son derece başarılıdır. Değişik model ve tasarımlarda isteğe göre üretim yapılır. Bu konuda ihtiyaçlar göz önünde bulundurarak tercih yapılmalıdır. Eski dönemlerde de tercih edilmiştir. Günümüzde kullanımı son derece yaygındır. Teknolojinin ilerlemesi ile birlikte, kullanışlı ve yeni modeller ortaya çıkmaya başlamıştır. Işıksız tabela ve ışıklı tabela en çok tercih edilen modeller arasında yer alır.

Tabela tercihi yapılırken kullanım amacı ve yeri çok önemlidir. Üretim tamamen buna göre yapılır. Şekilleri ve boyutları farklı olabilir. Özellikle son zamanlarda dikkat çeken dijital görseller son derece popülerdir. Firmamız yer müşteri için özel olarak üretim yapar.

Işıksız Tabela Çeşitleri

Işıksız tabela çeşitleri son derece geniş bir yelpazede sunulur. Daha çok paslanmaz tabela kullanımı yaygındır. Bunun nedeni dayanıklı olması ve hava şartlarından etkilenmemesidir. Firmamız size bu konuda bilgi verir. İstediğiniz ürünün özelliklerini kısa süre içinde öğrenebilirsiniz. Reklam amaçlı kullanılan bu modeller oldukça kullanışlı ürünlerdir.

Özellikle dışarıya çıktığınız zaman, birçok tabelaya rastlayabilirsiniz. Hepsi farklı model ve özelliklere sahiptir. Bu konuda kaliteli hizmeti en iyi şekilde almak için, bazı hususlara dikkat edilmesi gerekir. Bu konuda firma seçimi çok önemlidir.

Işıksız Tabela Avantaj Ve Dezavantajları

Işıksız tabela dezavantajlarından biri geceleri dikkat çekmemesidir. Ayrıca kasa derinliği azdır. Tasarım müşterinin talebine özel olarak yapılır. Işıksız tabelalar gündüzleri son derece idealdir. Tek problem karanlıkta fark edilmemesidir. Firmamızı tercih ederek, istediğiniz özellikleri belirtip, hizmet alabilirsiniz. En kısa zamanda tabela hazırlanır ve müşterilere teslim edilir. Işıksız tabelaların en önemli avantajı son derece ekonomik olması ve model seçeneklerinin fazla olmasıdır. Firmamızdan bilgi ve hizmet alabilirsiniz.

6 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

FENER TABELA

bottom of page