top of page
  • Yazarın fotoÄŸrafıİstanbul Tabelacısı

PLEKSÄ° KUTU HARF

Güncelleme tarihi: 27 Ağu 2023

Pleksi kutu harf, tabela teknolojisinde çok sık tercih edilen modellerdir. Tek harf yaptırabileceğiniz gibi farklı harflerden oluşan tabelalar da yaptırmanız mümkündür. Genel olarak tek adet şeklinde fiyatlandırma sunulan pleksi kutu harf modellerimizde ışıklı ve ışıksız şeklinde farklı tasarımlar elde edilebilir. Pleksi kutu harf ışık şekline göre sınıflandırılır.


Pleksi kutu harfler hem önden hem de yan taraftan ışık aldığı için dikkat çekici özelliktedir. Işık alma özelliğine göre iki türde incelenir;

  • Önden ve yandan ışıklı pleksi kutu harf

  • Sadece yandan ışıklı pleksi kutu harf

Eğer önden ve yandan ışıklı pleksi kutu harf temin edecekseniz her iki rengin de farklı olmasına dikkat etmeniz gerekir. Çünkü tek renk pleksi kutu harf çok boğucu olmaktadır. Firmamız sizlere uzman görüşü ile firmanıza yakışacak pleksi kutu harf tasarım seçeneklerini sunacaktır. İstediğiniz boyut ve renk tonunda pleksi kutu harf modellerini kataloğumuzdan inceleyebilirsiniz.

Pleksi Kutu Harf Montajı

Pleksi kutu harf montajı harfin arkasında yer alan dekota sayesinde oldukça basittir. Siz bile kendini montajını gerçekleştirebilirsiniz ancak profesyonel destek istiyorsanız firmamızdan montaj hizmeti temin edebilirsiniz. Harfler kapak şeklinde dekotaya geçeceğinden yanlardan vidalaması çok kolay olmaktadır. Hem dekota tuttuğu için hem de vidalandığı için uzun ömürlü ve sağlam bir şekilde kullanılabilir.

Harf arası boşlukların ayarlanabilmesi için tabela ile bire bir aynı ölçüde kağıt şablon yollamaktayız. Bu kağıda göre harf boşluklarını kolaylıkla halledebilirsiniz. Ayrıca uzman ekibimizden profesyonel montaj desteği de alabilirsiniz. firmamıza 7/24 erişim sağlayarak WhatsApp üzerinden dilediğiniz zaman iletişime geçerek İstanbul çevresinde profesyonel tabela hizmeti temin edebilirsiniz.


6 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

FENER TABELA

bottom of page